Tuotteet

Rosa Graf

Rosa Graf on maailmalla suurta menestystä saavuttanut saksalainen ammattikosmetiikkasarja. Tuotteet valmistetaan tehtaissa synteettisesti, mutta tuotteiden raaka-aineita pyritään hyödyntämään mahdollisimman paljon luonnosta. Luonnollisen kauneuden esiin tuominen ja korostaminen on ollut Rosa Grafin visio jo vuodesta 1926 ja tätä visiota noudatetaan vielä tänäkin päivänä. Rosa Graf-sarja sisältää jokaiselle ihotyypille sopivia hoitotuotteita.

Ekopharma

EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteiden aktiiviaineiksi on valittu kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille. EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle.

Sesderma

Sesderma on vuonna 1989 perustettu espanjalainen ihotautilääketieteen laboratorio. Sesderma on omistautunut kosmetiikkatuotteiden tutkimukseen, kehittämiseen ja valmistukseen.